Sluit je aan bij het zakelijke netwerk van de toekomst!

Groenezaken-00vrijdag 05 maart 2021 15:28

Duurzaamheid krijgt steeds meer aandacht in onze maatschappij. Bedrijven en consumenten kiezen tegenwoordig niet alleen op basis van prijs en kwaliteit, maar ook op basis van duurzaamheid. Men kiest steeds meer voor groene producten die door groene bedrijven gemaakt zijn. GroeneZaken is een onafhankelijk platform voor bedrijven en instellingen die duurzaam produceren.

Bedrijven en instellingen presenteren zichzelf bij GroeneZaken aan de hand van hun milieubeleid en de wijze waarop zij hun producten en diensten produceren. Ze worden verder gekwalificeerd met andere kenmerken, zoals milieukeurmerken. Hiermee laten bedrijven zien dat ze daadwerkelijk bijdragen aan een duurzame samenleving.

Als je op zoek bent naar een nieuwe toeleverancier of je wilt weten welk bedrijf bij jou in de buurt groen onderneemt, dan vind je deze op eenvoudige wijze op het platform. GroeneZaken helpt u een bewuste keuze te maken voor een duurzame en groene toekomst.

Gratis aanmelden op GroeneZaken

Leden van ons platform kunnen, naast hun gratis bedrijfsprofiel, gebruik maken van verschillende diensten, zoals het promoten van hun producten, diensten, evenementen of locaties.

Dus levert jouw bedrijf een duurzaam product of dienst? Heeft jouw bedrijf een visie over duurzaam ondernemen of wil je jouw MVO beleid aan anderen kenbaar maken?

Maak dan nu een gratis bedrijfsprofiel aan op het platform voor duurzame ondernemers!

« Terug

Reacties op 'Sluit je aan bij het zakelijke netwerk van de toekomst!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Laatste nieuws Blauwe Vlag

Sneller verduurzamen: de 10 belangrijkste subsidies voor ondernemers in 2021

Triodoshippo_inlineImageFullWidthmaandag 15 maart 2021 15:10 Wil je als mkb’er elektrische bedrijfsauto’s aanschaffen? Ben je zzp’er en denk je erover om een warmtepomp te installeren? Of ben je als bestuurder van een sportvereniging van plan een nieuwe, ... lees verder

IVN Trektochten

IVN Trektochten FB1maandag 15 maart 2021 15:04 Pak je rugzak, strik je wandelschoenen, vergeet je verrekijker niet en trek met een meerdaagse IVN Trektocht de natuur in! Onderweg kun je uitrusten en overnachten bij de Gastheren van het ... lees verder

Sluit je aan bij het zakelijke netwerk van de toekomst!

Groenezaken-00vrijdag 05 maart 2021 15:28 Duurzaamheid krijgt steeds meer aandacht in onze maatschappij. Bedrijven en consumenten kiezen tegenwoordig niet alleen op basis van prijs en kwaliteit, maar ook op basis van duurzaamheid. Men ... lees verder