Geslaagde beursdeelname Blauwe Vlag HISWA Amsterdam Boat Show!

_AHF509116-03-2017 12:00 16-03-2017 12:00

Van 8 maart t/m 12 maart vond de 62e editie van de HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI plaats. Blauwe Vlag Nederland deelde hier samen met 'Varen doe je Samen!' een stand op het Veiligheidseiland van de HISWA beurs. Onze deelname aan de beurs was weer zeer succesvol. Er was aan belangstelling geen gebrek, veel geïnteresseerden bezochten de stand. Varen doe je Samen heeft de bezoeker geïnformeerd op het gebied van veiligheid, wetgeving en voorzorgsmaatregelen. Als Blauwe Vlag stonden wij er om naast informatie over de Blauwe Vlag, informatie over het Blauwe Vaantje te verstrekken. Het vaantje voor de duurzame watersporter. Geïnteresseerde bezoekers ontvingen van ons, na het achter laten van hun e-mailadres, een kaartjet met de 'duurzame gedragsregels' en het Blauwe Vaantje. 

Op deze editie van de HISWA Amsterdam Boat Show kwamen meer dan 250 bedrijven en 35.000 bezoekers af. Met de Funsport Xperience in een extra hal van 4.000 vierkante meter konden jonge geïnteresseerden hun ei kwijt op het gebied van wind-, golf- en kitesurfen. De HISWA Amsterdam Boat Show vindt volgend jaar plaats van woensdag 7 maart tot en met zondag 11 maart.

Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws over de Blauwe Vlag. Wilt u ook het Blauwe Vaantje voor de duurzame watersporter ontvangen? Vul het formulier in via: www.blauwevlag.nl/vaantje.

« Terug

Reacties op 'Geslaagde beursdeelname Blauwe Vlag HISWA Amsterdam Boat Show!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.