Bijeenkomst Informatieplicht Energiebesparing

infoplicht energiebesparingwoensdag 10 april 2019 15:30

Nederland staat aan de vooravond van een grootschalige energietransitie. En die transitie gaat niet altijd vanzelf.

Ook in 2019 is er weer een nieuw instrument opgenomen in de Nederlandse wetgeving: de informatieplicht per 1 juli a.s., maar ook de Erkende Maatregelenlijsten (EML) en Europese Energy Efficiency Directive (EED) roepen nog veel vragen op.

Stichting KMVK wil haar gecertificeerde ondernemingen graag ondersteunen met informatieverstrekking over deze thema's. Tijdens ons landelijke Green Key Event op 14 februari jl. bezochten onze deelnemers massaal de workshop over deze materie. Reden voor ons om extra informatiebijeenkomsten te organiseren voor Green Key en Blauwe Vlag gecertificeerde ondernemingen. 

Is het elektra verbruik van uw onderneming hoger dan 50.000 kWh per jaar of gebruikt de onderneming méér dan 25.000m3 gas? Dan bent u informatieplichtig en is deze bijeenkomst zéér interessant.

Tijdens de bijeenkomst wordt u bijgepraat en geïnformeerd door vertegenwoordigers van de Omgevingsdiensten, het "bevoegd gezag" dat de controles uitvoert in de regio. Mensen uit de praktijk. U krijgt een update over nieuwe wetgeving, EML (Erkende Maatregelenlijsten), meldingsplicht, E-loket van de RVO en EED-wetgeving.

Wij organiseren drie regionale bijeenkomsten van 10:30 tot 12:30 uur: 

- 14 mei in Zwolle (Bilderberg Grand Hotel Wientjes) 
- 15 mei in Utrecht (NH Hotel Utrecht)
- 16 mei in Breda  (Apollo Hotel Breda City center)

Alle drie de locaties zijn vlakbij een NS station;

Voor Green Key en Blauwe Vlag deelnemers is deelname gratis. Vanwege de verwachte drukte ontvangen we maximaal 1 vertegenwoordiger per bedrijf. 

Wij hopen met deze bijeenkomsten te voorzien in uw kennisbehoefte. Graag tot ziens op één van de bijeenkomsten.

AANMELDEN

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. 

« Terug

Reacties op 'Bijeenkomst Informatieplicht Energiebesparing'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.