Speelgoed gemaakt van 100% gerecycled plastic afval

7-delig-oranje-webRGB30-06-2021 15:20 30-06-2021 15:20

Circulair strand- en zandbakspeelgoed van Zsilt 

Sluit je aan bij de Seaside Fan Club! Zsilt gelooft een kust vol schoonheid, zonder afval. Daarom maken wij avontuurlijk zand- & strandspeelgoed, 100% van jouw gerecycled plastic afval. Dus jouw oude shampoofles is nu misschien wel een schepje. Hoe cool is dat! En alles is zo verrassend en multifunctioneel ontworpen (door Rinke, de ontwerper van de bekende Dopper waterfles) dat het de creativiteit aanwakkert en je het nooit meer achterlaat of weggooit. De achterzijde van het schepje en het zeefje is bijvoorbeeld ook een potlood, waarmee je mooie figuren tekent in het zand. Met de originele bouwvormen maak je een heel dorp, stevige muren en nog meer.

Neem je Zsilt emmer, vol met zandspeelgoed mee naar het strand of zandbak en maak stoere forten en bouwsels.  Laat het eigenwijze bootje varen in wild badwater en bedenk de mooiste avonturen; je kan het speelgoed overal gebruiken. Tuin, park, zandbak, strand, bad …Just Imagine!

  • 100% gemaakt van gerecycled huishoudelijk plastic afval
  • Stoer Dutch design
  • Gerecycled en geproduceerd in Nederland
  • Stevig genoeg voor de grootste avonturen
  • Hoge kwaliteit: voor nu en voor later

 

“Er is al zoveel plastic op onze wereld, waarom zouden we nog nieuw plastic maken?”

In een circulaire economie bestaat geen afval en worden grondstoffen steeds opnieuw gebruikt. Afval wordt dan nieuwe grondstof.  Zsilt biedt een oplossing voor de plastic afvalproblematiek door hoogwaardig en duurzaam speelgoed te maken van gerecycled huishoudelijk afval.

Verkrijgbaar op de webshop van zsilt.nl

Heb je interesse om Zsilt op te nemen in je shop, neem dan contact op via info@zsilt.nl

« Terug

Reacties op 'Speelgoed gemaakt van 100% gerecycled plastic afval'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.