Accommodaties lijstweergave

Accommodaties lijstweergave

Zoeken

Locaties

Passantenhaven Leiden

Passantenhaven Leiden

Jachthavens
Zuid Holland Leiden

De Gemeentelijke Jachthaven van Leiden bevindt zich aan rand van de binnenstad en is alleen vanuit het oosten bereikbaar via de Zijl, het Rijn-Schiekanaal en de Oude Rijn. Als u naar de passantenhaven vaart, passeert u achtereenvolgens de Sumatra- en de Schrijversbrug. De Leidse passantenhaven biedt watertoeristen de mogelijkheid om te overnachten op het eigen vaartuig. In het hoogseizoen mag u ten hoogste drie achtereenvolgende nachten doorbrengen in de passantenhaven. De passantenhaven is uitgerust met stromend water, douches, toiletten en elektriciteit. Het havengeld voor 2013 bedraagt € 1,20 per meter per dag òf overnachting. U betaalt het havengeld in het havenkantoor op de Schrijversbrug. Voor het gebruik van de douches en toiletten geldt een toeslag van € 0,50 per persoon per dag of overnachting.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

WSV de Peiler

WSV de Peiler

Jachthavens
Utrecht Vianen

Onze haven ligt perfect voor passanten die stroomopwaarts komen vanuit de richting Rotterdam en willen overnachten alvorens door te varen naar Arnhem, Tiel of Nijmegen. En voor passanten die stroomafwaarts net de Beatrix sluizen uit komen en willen overnachten alvorens door te varen naar Rotterdam, Dordrecht of de Zeeuwse eilanden. Ons passanten tarief is € 2,- per strekkende meter en er is altijd plaats voor uw boot. Er kan alleen met pin betaald worden. wsv De Peiler is opgericht in 1972 door een aantal enthousiaste bootbezitters die mogelijkheden zagen in de ontwikkeling van een haven-accommodatie in een zandwinningsput die was ontstaan bij de verbreding van de A2 bij Vianen. Aanvankelijk beschikte men over slechts enkele ligplaatsen aan een eenvoudig houten steigertje. Al snel nam de belangstelling toe en werd met zelfwerkzaamheid van leden de accommodatie fors uitgebreid. De vereniging telt ruim 250 leden. Het 4,3 hectare grote gebied is eigendom van de vereniging.

Website: WSV-de-Peiler
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Jachthaven Almelo Centrum

Jachthaven Almelo Centrum

Jachthavens
Overijssel Almelo

Sinds april 1998 bezit de gemeente Almelo een 'parel' van een jachthaven in het centrum van de stad. Het woord 'parel' is niet toevallig bedacht of verzonnen maar letterlijk uitgesproken door een gerenommeerd persoon als passant in jachthaven 'Almelo Centrum'. De lof over de jachthaven en zijn High-tech uitstraling is zonder twijfel te danken aan de moderne, klantvriendelijke inrichting naar de wensen van de watersporter.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Zeilvereniging het Y

Zeilvereniging het Y

Jachthavens
Noord Holland Durgerdam

ZV Het Y is een levendige zeilvereniging en brengt ruim 500 enthousiaste zeilers op het water met wedstrijden, toertochten, jeugdinstructie en overige activiteiten in en om haar havens. De vereniging biedt de leden en passanten een mooie ligplaats en goede accommodatie in de schilderachtige havens van Durgerdam en Marken.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Roermond City Marina

Roermond City Marina

Jachthavens
Limburg Herten

Het bedrijf ‘Roermond City Marina’ betreft een jachthaven op een prachtige locatie aan de Maasplassen bij de Limburgse stad Roermond. De jachthaven is vanaf 2016 in 5,5 jaar tijd geheel gerenoveerd en herontwikkeld wat resulteert in zeer moderne, onderhoudsvriendelijke jachthaven. De jachthaven bestaat uit twee gedeelten zijnde Roermond City Marina en Next Door. Het grootste gedeelte van de haven betreft Roermond City Marina. Dit deel van de haven betreft een jachthaven met 550 ligplaatsen verdeeld over 12 drijvende steigers. Het kleinere gedeelte betreft de haven Next Door. Deze haven beschikt over 2 steigers met een totaal van 97 ligplaatsen en een drijvend sanitair gebouw. Roermond City Marina is gelegen op bijna 21 hectare eigen grond en water en beschikt naast de haven ook over een modern havengebouw met bedrijfswoning en 24 camperplaatsen (22+2).

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Jachtcenter Elburg B.V.

Jachtcenter Elburg B.V.

Jachthavens
Gelderland Elburg

Jachtcenter Elburg is het full-service watersportcentrum van Nederland. Gelegen aan de prachtige randmeren is het een ideale uitvalsbasis naar verschillende dichtbijgelegen watersportgebieden in Nederland waaronder de Randmeren, het IJsselmeer, de Hanzesteden met aansluiting op het rivierengebied, Giethoorn en Friesland.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie
Accommodaties op een kaart
Zoek
Km
Filteren
Door hieronder te klikken op de categorieën is het mogelijk om te filteren op het aantal deelnemers dat getoond wordt.
  • Jachthavens
  • Jachthavens met Groene Wimpel