Locaties lijstweergave

Locaties lijstweergave

Hier een overzicht van de deelnemende jachthavens

Zoeken

Naar boven

Locaties

Compagnieshaven

Compagnieshaven

Jachthavens
Noord Holland ENKHUIZEN

De Compagnieshaven is gelegen aan de monding van het Krabbersgat bij de historische havenstad Enkhuizen. Fysiek ligt de haven op dezelfde plaats als waar ooit de schepen van de Verenigde Oostindische Compagnie hebben gelegen. Het Staverse Poortje geeft nog altijd toegang tot de stad. Onze zeer gezellige haven biedt plaats aan zo'n 670 jachten en heeft alle voorzieningen in huis om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De steigers zijn voorzien van permanente walstroomaansluitingen, walstroomkasten en drinkwaterhaspels waarvan het gebruik bij de prijs is inbegrepen. Nabij het havenkantoor bevinden zich de benzine- GTL- en dieselpompen en kunt u tevens uw vuilwater en bilgewater gratis inleveren.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Marina Strandbad

Marina Strandbad

Jachthavens
Gelderland Olburgen

Marina Strandbad is een levendige oase aan de IJssel. Het vakantiepark ligt aan een rustige zijtak van de rivier. Met schoon water zonder stroming om op te varen, te waterskiën of in te zwemmen of te vissen. Een comfortabele haven voor motorjachten. Sta je graag aan het roer en ben je graag op of in het water dan zit je bij EuroParcs Marina Strandbad helemaal goed. De omgeving leent zich perfect voor sportieve activiteiten aan land of op het water. Niet alleen vaar je vanaf de jachthaven van het park zo de IJssel op, je kunt ook met je eigen boot naar het park komen. Voor kortere tochtjes op het water zijn er kano’s en SUP's op het park te huur. Daarnaast zijn er in de omgeving tal van leuke wandel- en fietsroutes uitgezet.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Exploitatiemaatschappij Jachthaven Katwijk BV

Exploitatiemaatschappij Jachthaven Katwijk BV

Jachthavens
Zuid Holland Katwijk

De gemoedelijke Jachthaven van Katwijk met restaurant is gelegen op een unieke locatie , inde de monding van de Oude Rijn, op maar 800 meter van het strand en slechts enkele minuten lopen van het centrum. Ook uw huisdieren zijn van harte welkom .U kunt bij ons oeverloos genieten van zon, zee en strand. Vanuit de Jachthaven fietst u zo weg door het schitterende achterland, de "Duin en Bollenstreek. Wij bieden eindeloos genieten van een wandeling door de duinen of rond struinen in de musea en de historische bezienswaardigheden.Voor de kinderen hebben wij in de aanbieding , een enorme zandbak ,waar ze naar hartenlust lekker kunnen spelen en kliederen met water op het strand. En wat dacht u van de "Ruimte"in, bij het leukste museum op aarde , Space Expo Noorwijk ( ongeveer 10 minuten fietsen). Ook zeker een bezoekje waard is attractiepark Duinrell, met het beroemde Tikkiebad, voor een spetterend dagje uit .

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Stadshaven Willemstad B.V.

Stadshaven Willemstad B.V.

Jachthavens
Noord Brabant Willemstad

Deze sfeervolle haven ligt in de kern van Vestingstad Willemstad. De haven biedt ruimte voor 240 pleziervaartuigen. Deze ligplaatsen kunnen ook ingenomen worden door passanten op het moment dat de vaste ligplaatshouder “uit varen” is. Dit wordt op basis van een “gentlemans agreement” zoals in veel havens wordt gedaan. Heeft u interesse in het huren van een vaste ligplaats in onze haven? Neem gerust even contact op met de havenmeester of u maakt eenvoudig gebruik van het aanmeldformulier op www.jachthavenwillemstad.nl De genoemde 240 ligplaatsen variëren van 5 bij 2.20 meter (l x b) tot 17 bij 5 meter (l x b). Verder is er een speciale passanten steiger van 60 meter. U kunt ook in de Stadskom overnachten. Onze speciale boodschappen steiger is tussen 09:00 en 16:00 uur voor maximaal 2 uur vrij van liggeld voor het doen van boodschappen of om een terrasje te pakken.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Gemeentelijke havendienst Hoorn

Gemeentelijke havendienst Hoorn

Jachthavens
Noord Holland Hoorn

De Hoornse haven heeft in de loop der eeuwen een grote rol in het karakter en de ontwikkeling van de stad gespeeld. Eens was de haven het vertrekpunt van de schepen van de machtige V.O.C. later vond de vissersvloot er een thuishaven en tegenwoordig is de Hoornse haven een geliefde pleisterplaats voor watersporters. Als u Hoorn binnenvaart ziet u de karakteristieke en monumentale Hoofdtoren aan het Houten Hoofd. Wanneer u het sluisje aan stuurboord van de Hoofdtoren doorvaart (staat altijd open) dan komt u in de Oude binnenhaven terecht. Veelal vangt de havenmeester u op vanaf het sluishoofd, waar ook het havenkantoor staat, of met de havenboot. De Binnenhaven kent twee unieke zijden; de "Stadskant" en de "Parkkant". De benaming geeft al het karakter van de plaatsen aan. Over het algemeen is de kade aan de stadszijde hoger dan die van de parkzijde. Overal is water en walstroom verkrijgbaar.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Herkingen Marina B.V.

Herkingen Marina B.V.

Jachthavens
Zuid Holland HERKINGEN

Rust, Ruimte en Natuur...... Dat zijn de drie sleutelwoorden in onze jachthaven, gelegen aan de noordzijde van het Grevelingenmeer. Centraal gelegen in de Delta, over weg en water goed bereikbaar. Wij bieden u een goed geoutilleerde haven (voor ieder wat wils). Sinds 1997 hebben wij het recht om de Blauwe vlag te voeren. Dit is het herkennings- en kwaliteitssymbool voor goede jachthavens en stranden.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Jachthaven 't Eiland

Jachthaven 't Eiland

Jachthavens
Gelderland Lathum

Precies in het hart van de waterwereld van Gelderland, aan het Rhederlaag, bevind zich onze jachthaven. De recreatieplas Rhederlaag telt 350 hectare aan wateroppervlakte en ligt tussen Arnhem en Doesburg aan de IJssel, de mooiste rivier van Nederland. Onze kracht is dat we alle faciliteiten voor uw boot onder één dak bieden. Jachthaven ’t Eiland is lid van de HISWA vereniging en sinds 2009 zijn wij onderscheiden met het certificaat BLAUWE VLAG, hét keurmerk voor milieu en veiligheid. Kortom jachthaven ’t Eiland is een ideale thuishaven voor u en uw boot.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Jachthaven 't Leuken

Jachthaven 't Leuken

Jachthavens
Limburg Well

Jachthaven in het Hart van de Maasduinen.Wellness voor iedere Watersporter op een unieke lokatie. Wellnesshaven ’t Leuken geeft de recreatieve compleetheid van dit Noord-Limburgse natuur- en watersportgebied weer. Jachthaven ’t Leuken ligt tegen de rand van het prachtige natuurgebied Nationaal Park De Maasduinen. De Maasduinen vormt de langste rivierduinengordel van Nederland en wordt omsloten door de Maas en de Duitse grens. De duinen van de Maas worden ook de paraboolduinen genoemd, omdat ze een hoefijzervorm hebben. Het gebied is 4500 hectare groot en kent uitgestrekte landschappen met bijzondere planten en dieren.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Jachthaven De Lithse Ham

Jachthaven De Lithse Ham

Jachthavens
Noord Brabant Lith

Recreatiegebied De Lithse Ham omvat ongeveer 250 hectare open water met diverse stranden en is in rechtstreekse verbinding met de Maas gelegen. Dit gebied kenmerkt zich door het ideale vaar- en zeilwater. Aan de oevers van de Maas bevinden zich diverse zandstranden en inhammen waar men heerlijk kan zwemmen, vissen, zonnen of lekker barbecueën. De ligplaatshouders en passanten in de jachthaven mogen ook gebruik maken van alle (recreatie-)faciliteiten van het naastgelegen Maaspark De Lithse Ham, waaronder een kinderzwembad (buiten), een zandstrand en een royale zonneweide. Jachthaven De Lithse Ham is een moderne jachthaven en is onderdeel van Maaspark De Lithse Ham. De jachthaven ligt ter hoogte van kilometerpaal 206 en staat in open verbinding met de Maas. De ruim opgezette jachthaven biedt plaats aan 500 boten van 4 tot 26 meter. De jachthaven beschikt over sanitaire voorzieningen, een botenlift met werkplaats, trailerhelling, een milieustraat en een afgesloten parkeerterrein.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Jachthaven Naarden JHN B.V.

Jachthaven Naarden JHN B.V.

Jachthavens
Noord Holland NAARDEN

Aanlegplaats tussen Randstad en Randmeren Een van de grotere jachthavens van ons land. Ruim, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Een blauwe oase in het groen, beschut gelegen tegen het Naarderbos. Op nog geen minuut rijden van de A1 Amsterdam – Amersfoort. Via een natuurlijke doorgang bent u in een mum van tijd op het Gooimeer. Weg van de Randstad. Op naar de Randmeren. Hier – in het hart van varend Nederland – kunt u alle kanten op. Jachthaven Naarden is met recht een thuishaven voor een jachtig leven. Hier komt iedere liefhebber van watersport volop aan zijn trekken. Er zijn ruim 1250 ligplaatsen, geschikt voor zeil- en motorjachten tot 25 meter. Daaromheen treft u talloze voorzieningen die met watersport, eten, drinken en ontspanning te maken hebben. U kunt er het hele jaar terecht.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie
Locaties op een kaart
Zoek
Km
Filteren
Door hieronder te klikken op de categorieën is het mogelijk om te filteren op het aantal deelnemers dat getoond wordt.
  • Jachthavens
  • Jachthavens met Groene Wimpel