Locaties lijstweergave

Locaties lijstweergave

Hier een overzicht van de deelnemende jachthavens

Zoeken

Naar boven

Locaties

Jachthaven De Lithse Ham

Jachthaven De Lithse Ham

Jachthavens
Noord Brabant Lith

Recreatiegebied De Lithse Ham omvat ongeveer 250 hectare open water met diverse stranden en is in rechtstreekse verbinding met de Maas gelegen. Dit gebied kenmerkt zich door het ideale vaar- en zeilwater. Aan de oevers van de Maas bevinden zich diverse zandstranden en inhammen waar men heerlijk kan zwemmen, vissen, zonnen of lekker barbecueën. De ligplaatshouders en passanten in de jachthaven mogen ook gebruik maken van alle (recreatie-)faciliteiten van het naastgelegen Maaspark De Lithse Ham, waaronder een kinderzwembad (buiten), een zandstrand en een royale zonneweide. Jachthaven De Lithse Ham is een moderne jachthaven en is onderdeel van Maaspark De Lithse Ham. De jachthaven ligt ter hoogte van kilometerpaal 206 en staat in open verbinding met de Maas. De ruim opgezette jachthaven biedt plaats aan 500 boten van 4 tot 26 meter. De jachthaven beschikt over sanitaire voorzieningen, een botenlift met werkplaats, trailerhelling, een milieustraat en een afgesloten parkeerterrein.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Jachthaven Naarden JHN B.V.

Jachthaven Naarden JHN B.V.

Jachthavens
Noord Holland NAARDEN

Aanlegplaats tussen Randstad en Randmeren Een van de grotere jachthavens van ons land. Ruim, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Een blauwe oase in het groen, beschut gelegen tegen het Naarderbos. Op nog geen minuut rijden van de A1 Amsterdam – Amersfoort. Via een natuurlijke doorgang bent u in een mum van tijd op het Gooimeer. Weg van de Randstad. Op naar de Randmeren. Hier – in het hart van varend Nederland – kunt u alle kanten op. Jachthaven Naarden is met recht een thuishaven voor een jachtig leven. Hier komt iedere liefhebber van watersport volop aan zijn trekken. Er zijn ruim 1250 ligplaatsen, geschikt voor zeil- en motorjachten tot 25 meter. Daaromheen treft u talloze voorzieningen die met watersport, eten, drinken en ontspanning te maken hebben. U kunt er het hele jaar terecht.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Jachthaven ZRMV de Batavier

Jachthaven ZRMV de Batavier

Jachthavens
Gelderland Niftrik

Moderne jachthaven en actieve watersportvereniging. Gelegen aan de Maas op de grens van Gelderland en Noord-Brabant. Mooi, gezellig clubhuis met daaronder goede ( technische) werkruimtes. Gratis WIFI aanwezig.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Watersportvereniging Den Osse

Watersportvereniging Den Osse

Jachthavens
Zeeland BROUWERSHAVEN

De jachthaven van de Watersport Vereniging Den Osse aan de zuidoever van het Grevelingenmeer is royaal van opzet. Er is altijd voldoende ruimte om te manoeuvreren, ook voor grotere jachten. Het overgrote deel van de ligplaatsen bestaat uit boxen met een zijsteiger. De A-, B-, I-(oostzijde) en N-steiger hebben palen. Gedurende de winterperiode kan een groot aantal schepen binnen de hekken van het verenigingsterrein op de wal worden gestald, waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne stalen bokken.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Marina Muiderzand

Marina Muiderzand

Jachthavens
Flevoland ALMERE

Marina Muiderzand is dé jachthaven voor de sportieve zeiler. Vanuit de haven heeft u een magnifiek magnifiek uitzicht op het IJmeer. Hier kunt u alle kanten op: IJsselmeer, Friese meren, Waddenzee, Noordzee en randmeren als Markermeer en Gooimeer. (38) Marina Muiderzand is de comfortabele thuishaven voor een watersportvakantie met alles er op en er aan. Er zijn maar liefst 950 ligplaatsen en heel veel extra voorzieningen. Op de havenkade ligt restaurant Harbor Houe met terrassen aan het water. Daar is ook de welvoorziene supermarkt Chez Louise. Verder treft u er talrijke maritieme voorzieningen als watersportwinkel, zeilmaker, scheepsimporteurs, jachtservice en jachtmakelaar.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Jachthaven Middelharnis

Jachthaven Middelharnis

Jachthavens
Zuid Holland MIDDELHARNIS

Jachthaven van Middelharnis De jachthaven van Middelharnis ligt in het unieke vaargebied het Haringvliet. Het Haringvliet ligt tussen de Zuid-Hollandse eilanden Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee en vormt van oudsher de belangrijkste afvoerweg van rivierwater van de Rijn, de Maas en de Waal. Na de afsluiting van de zeearmen door waterkeringen heeft het Haringvliet zich tot een uniek watersportgebied ontwikkeld. De jachthaven van Middelharnis heeft 110 ligplaatsen en mag sinds 2009 de blauwe vlag voeren. In de haven zijn aan beide zijden van het water sanitaire voorzieningen te vinden. Bij de ligplaatsen voor passanten zijn elektriciteitsaansluitingen aanwezig, waarvan het gebruik gratis is. Ook het gebruik van de drinkwatertappen is gratis net als de WiFi. Passanten mogen de haven vrij in- en uitvaren en dan plaats nemen aan onze boodschappen steiger[ voorin de kom ] . op andere plaatsen zonder toestemming van de havenmeester is havengeld verschuldigd

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Grashaven Hoorn

Grashaven Hoorn

Jachthavens
Noord Holland Hoorn

De Stichting Jachthaven Hoorn streeft ernaar met De Grashaven een aantrekkelijke haven te bieden voor de vaste ligplaatshouders en passanten. Dat lukt inmiddels al ruim 50 jaar! Sinds 2007 ontvangen we buiten de bezoekers die via het water op bezoek komen ook gasten via het land; we hebben plaats voor 27 campers die vanaf het seizoen 2020 gebruik kunnen maken van onze nieuwe sanitaire voorzieningen die natuurlijk duurzaam zijn gerealiseerd! De beschutte ligging van de haven en de directe toegang tot het Markermeer maakt de Grashaven tot een ideale verblijfplaats voor één of meerdere dagen. Tijdens het vaarseizoen is er altijd plaats om uw schip af te meren in een box of aan de passantensteigers. Meld uw komst bij de meldsteiger in het midden van de haven en de havenmeester helpt u aan een geschikte ligplaats. Tijdens de winterperiode biedt de Grashaven ook winterstalling op de wal en in het water. Meer info krijgt u bij de havenmeester.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Watersportvereniging De Maas

Watersportvereniging De Maas

Jachthavens
Limburg Venlo

WSV De Maas heet u van harte welkom in hun haven. De haven is pas gerenoveerd, waardoor deze ruimere ligplaatsen heeft met meer veiligheid en comfort. Het nieuwe "Badhoès" (douche- en toiletgebouw) is gereed. Bovendien heeft WSV de Maas het clubgebouw geheel gerenoveerd. Mede hierdoor heeft WSV de Maas in mei 2012 de Blauwe Vlag ontvangen. Laat u verrassen en kom eens een kijkje nemen in het nieuwe seizoen. WSV de Maas biedt als service gratis leenfietsen aan, zodat u de omgeving kunt verkennen. De dorpen Blerick en Grubbenvorst en de winkelstad Venlo liggen op fietsafstand, zodat u het verblijf in de haven kunt combineren met leuke uitstapjes. Ook is er bij de haven het gezellige restaurant De Admiraal waar u voor een goede prijs heerlijk kunt eten, met natuurlijk uitzicht op de haven. Kijk voor meer info op www.brasseriedeadmiraal.nl.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

MarinaPark Bad Nederrijn

MarinaPark Bad Nederrijn

Jachthavens
Gelderland Maurik

MarinaPark Bad Nederrijn in Maurik is met 300 ligplaatsen geschikt voor boten van 4 tot 25 meter. De moderne jachthaven ligt in een dode arm van de Nederrijn ter hoogte van het Eiland van Maurik. Er zijn diverse faciliteiten op het park, waaronder een wasserette, sanitairgebouw, water- en elektra voorziening op de kade en een boothelling. Daarnaast zijn zowel vaste gasten als passanten van harte welkom. Drink ook gezellig wat op ons mooie terras aan onze haven.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Jachthaven Liesveld

Jachthaven Liesveld

Jachthavens
Zuid Holland STREEFKERK

Jachthaven Liesveld in Streefkerk is een modern ruim opgezette Jachthaven aan de rivier de Lek. Rust, ruimte, services en alle faciliteiten maken uw verblijf compleet.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie
Locaties op een kaart
Zoek
Km
Filteren
Door hieronder te klikken op de categorieën is het mogelijk om te filteren op het aantal deelnemers dat getoond wordt.
  • Jachthavens
  • Jachthavens met Groene Wimpel