Locaties lijstweergave

Locaties lijstweergave

Hier een overzicht van de deelnemende jachthavens

Naar boven

Jachthaven H. Geijsman

Jachthaven H. Geijsman

Jachthavens
Zuid Holland Oostvoorne

De jachthaven uniek gelegen tussen duinen en het havengebied van Rotterdam. Het water vormt de kern van het Recreatiegebied de Brielse Maas, 750 hectare groot, ongeveer 10 kilometer lang.Langs het meer is er van alles te doen. Aan steigers en in haventjes mag vrij worden afgemeerd. Er zijn strandjes, met veilig afgebakende zwemplaatsen en op vrijliggende paden kunnen langs het meer fietstochten worden gemaakt. De jachthaven is de basis van onze onderneming, wij beschikken over een ruim aantal ligplaatsen waarvan de meeste zijn voorzien van "alle gemakken". Wat hebben we nog meer in huis, een watersportwinkel met alles voor de watersport zoals; accessoires,lakken,antifoulings,wetsuits,zwemvesten,skivesten,touwwerk,VETUS equipment en...heel belangrijk, een goed advies.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Jachthaven Van Gent Watersport

Jachthaven Van Gent Watersport

Jachthavens
Gelderland Kerkdriel

Het watersportbedrijf wat zich bevindt in een van de meest aantrekkelijke zandplassen langs rivier de maas ter hoogte van km paal 212, genaamd recreatiegebied de Zandmeren. Bij van Gent Watersport bent u op het juiste adres om zorgeloos heerlijk van uw boot te kunnen genieten. Met alle faciliteiten in huis kunnen wij u overal mee van dienst zijn.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Jachthaven Hansa B.V.

Jachthaven Hansa B.V.

Jachthavens
Zeeland WILHELMINADORP

Direct na het passeren van de sluis naar Goes, bevindt zich aan stuurboordzijde jachthaven Hansa. Een gastvrije en moderne jachthaven. De jachthaven is gesitueerd in de oude sluis en beschikt over modern en goed onderhouden sanitair met wasmachine en droger. De haven heeft 300 ligplaatsen en iedere winter gaan er ruim 200 schepen uit het water die worden gestald op ons buitenterrein of in één van onze loodsen. Daarbij doen we in bemiddeling van schepen, hebben we een trailerhelling en kunt U bij ons diesel tanken. Onze watersportwinkel is van maart t/m oktober dagelijks open. De haven bevindt zich aan het Nationaal Park Oosterschelde. Een uitgestrekt natuurgebied waar iedere watersporter zijn of haar hart kan ophalen.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

WSV Haringvliet Kanaalhaven

WSV Haringvliet Kanaalhaven

Jachthavens
Zuid Holland Hellevoetsluis

WSV Haringvliet vindt u in het kanaaldoervoorne en in de Heliushaven van de gezellige historische vestingstad Hellevoetsluis en heeft het fraaie Haringvliet als thuisvaarwater. De Heliushaven (aan de zee- of westzijde van Hellevoetsluis) staat in open verbinding met het Haringvliet. Het Kanaal door Voorne (aan de oostzijde van Hellevoetsluis) is met het Haringvliet verbonden d.m.v. een historisch sluisje. Bij het binnenvaren van de Heliushaven is WSV Haringvliet de eerste haven aan bakboordzijde. Na het passeren van de sluis in het Kanaal door Voorne is WSV Haringvliet de tweede haven aan bakboordzijde. Zowel in de Heliushaven als in het Kanaal door Voorne heeft de Vereniging een prachtig clubhuis ter beschikking. In de Heliushaven beschikt de Vereniging over ongeveer 240 ligplaatsen in het water en ongeveer 40 ligplaatsen op de wal. In het beschutte Kanaal door Voorne zijn 130 ligplaatsen in het water.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Watersportvereniging Haringvliet

Watersportvereniging Haringvliet

Jachthavens
Zuid Holland Hellevoetsluis

WSV Haringvliet vindt u in de Heliushaven en in het Kanaal door Voorne van de gezellige historische vestingstad Hellevoetsluis en heeft het fraaie Haringvliet als thuisvaarwater. De Heliushaven (aan de zee- of westzijde van Hellevoetsluis) staat in open verbinding met het Haringvliet. Het Kanaal door Voorne (aan de oostzijde van Hellevoetsluis) is met het Haringvliet verbonden d.m.v. een historisch sluisje. Bij het binnenvaren van de Heliushaven is WSV Haringvliet de eerste haven aan bakboordzijde. Na het passeren van de sluis in het Kanaal door Voorne is WSV Haringvliet de tweede haven aan bakboordzijde. Zowel in de Heliushaven als in het Kanaal door Voorne heeft de Vereniging een prachtig clubhuis ter beschikking. In de Heliushaven beschikt de Vereniging over ongeveer 240 ligplaatsen in het water en ongeveer 40 ligplaatsen op de wal. In het Kanaal door Voorne zijn 130 ligplaatsen in het water.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Jachthaven Hemmeland

Jachthaven Hemmeland

Jachthavens
Noord Holland MONNICKENDAM

'Welkom op het Hemmeland' Hemmeland is een afgeleide van 'Hemlanden'. Dit zijn stukken buitendijks aan het water gelegen land. Hemmeland is zo'n stuk en bestaat uit een jachthaven en een recreatiegebied dat direct buiten de 'Waterlandse Zeedijk' ligt; de dijk van Monnickendam naar Marken en grenst direct aan het open water. Door de unieke ligging van Hemmeland maakt dit gebied het mogelijk om vele takken van watersport uit te oefenen. Het recreatiegebied loopt als een soort schiereiland de Gouwzee in. Er zijn hierdoor volop mogelijkheden om te surfen, te zeilen of te zwemmen vanaf de vele strandjes. De haven ligt in de luwte van het 'eiland' zodat u kunt genieten van een rustige ligplaats. Het groene karakter van de haven en de goed verzorgde faciliteiten op de haven zorgen voor een ontspannen verblijf. We nodigen u graag uit voor een bezoekje om de sfeer te proeven van dit mooie stukje land, even buiten de drukte van de Randstad. Tot gauw!

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

WSV Herkingen

WSV Herkingen

Jachthavens
Zuid Holland Herkingen

WSV Herkingen is een watersportvereniging met ±500 leden, opgericht in 1971. De jachthaven biedt plaats aan ruim 350 schepen met een maximale diepgang van ±2m. De jachthaven heeft de beschikking over al die faciliteiten, die de moderne watersporter in een haven verwacht. De jachthaven is een dorado voor kinderen, van klein tot groot: speeltuin, ruime speelvelden, jollenhelling, jollensteiger en veilig, ver verwijderd van het drukke verkeer.Het dorp Herkingen beschikt over een supermarkt, een bakker, een watersportwinkel, diverse eetgelegenheden, een café, een theetuin enz. Kortom, alle ingrediënten voor een prettig verblijf bij de WSV Herkingen zijn aanwezig. Door zijn ligging in het oostelijk deel van de Grevelingen is de jachthaven van WSV Herkingen ook voor passanten uitermate geschikt als uitvalsbasis voor de rest van dit uniek vaargebied.

Website: WSV-Herkingen
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Jachthaven Strand Horst

Jachthaven Strand Horst

Jachthavens
Gelderland Ermelo

Jachthaven Strand Horst ligt midden in het Randmerengebied aan het Wolderwijd.Door de centrale ligging kunt u de keuze maken om richting Almere te varen of naar het Noorden richting Ketelmeer.Ook voor passanten is deze haven een fijne tussenstop. Jachthaven Strand Horst maakt deel uit van de Havenkring Randmeren: elf goed geoutilleerde jachthavens in het vaargebied tussen Flevoland, Gooi- en Eemland en de Veluwe. De bezoekers van één van deze havens ontvangen een passantenpas voor leuke kortingen. Zie www.havenkringrandmeren.nl

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Jachthaven Recreatiepark Idskenhuizen

Jachthaven Recreatiepark Idskenhuizen

Jachthavens
Friesland Idskenhuizen

De jachthaven van Recreatiepark Idskenhuizen ligt zeer centraal in het Friese Merengebied. Een kleinschalige full service haven (200 ligplaatsen) inclusief brandstofvoorziening. Camping en recreatiewoningen beschikbaar aan de jachthaven.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Marina Seaport IJmuiden B.V.

Marina Seaport IJmuiden B.V.

Jachthavens
Noord Holland IJMUIDEN

De watersporter die meer uit zijn of haar vrije tijd wil halen, komt uiteindelijk in Marina Seaport IJmuiden terecht. De jachthaven biedt aan de watersporter een gastvrij onderkomen met alle nodige en moderne faciliteiten. Dit blijkt ook uit het feit dat de haven al voor de 7e keer de Blauwe Vlag toegewezen heeft gekregen! De Blauwe Vlag is een internationale onderscheiding die wordt toegekend aan stranden en havens die schoon, veilig en milieubewust zijn. Marina Seaport voldoet aan alle eisen op het gebied van milieubeheer en -informatie, veiligheid en voorzieningen. Het op het jachthaventerrein gelegen servicecentrum, de winkels, de restaurants, het appartementencomplex, het Holiday Inn Hotel op de boulevard, het binnenmeer en het uitgestrekte Kennemerstrand maken de haven tot een gezellig en veelzijdig recreatiegebied. Een recreatiegebied dat vanaf de opbouw in 1994 al sterk veranderd is en nog steeds groeit.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie
Locaties op een kaart
Zoek
Km
Filteren
Door hieronder te klikken op de categorieën is het mogelijk om te filteren op het aantal deelnemers dat getoond wordt.
  • Jachthavens
  • Jachthavens met Groene Wimpel