Locaties lijstweergave

Locaties lijstweergave

Hier een overzicht van de deelnemende jachthavens

Zoeken

Naar boven

Locaties

Jachthaven Van Gent Watersport

Jachthaven Van Gent Watersport

Jachthavens
Gelderland Kerkdriel

Het watersportbedrijf wat zich bevindt in een van de meest aantrekkelijke zandplassen langs rivier de maas ter hoogte van km paal 212, genaamd recreatiegebied de Zandmeren. Bij van Gent Watersport bent u op het juiste adres om zorgeloos heerlijk van uw boot te kunnen genieten. Met alle faciliteiten in huis kunnen wij u overal mee van dienst zijn.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Jachthaven Hansa B.V.

Jachthaven Hansa B.V.

Jachthavens
Zeeland WILHELMINADORP

Direct na het passeren van de sluis naar Goes, bevindt zich aan stuurboordzijde jachthaven Hansa. Een gastvrije en moderne jachthaven. De jachthaven is gesitueerd in de oude sluis en beschikt over modern en goed onderhouden sanitair met wasmachine en droger. De haven heeft 300 ligplaatsen en iedere winter gaan er ruim 200 schepen uit het water die worden gestald op ons buitenterrein of in één van onze loodsen. Daarbij doen we in bemiddeling van schepen, hebben we een trailerhelling en kunt U bij ons diesel tanken. Onze watersportwinkel is van maart t/m oktober dagelijks open. De haven bevindt zich aan het Nationaal Park Oosterschelde. Een uitgestrekt natuurgebied waar iedere watersporter zijn of haar hart kan ophalen.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

WSV Haringvliet Kanaalhaven

WSV Haringvliet Kanaalhaven

Jachthavens
Zuid Holland Hellevoetsluis

WSV Haringvliet vindt u in het kanaal door Voorne en in de Heliushaven van de gezellige historische vestingstad Hellevoetsluis en heeft het fraaie Haringvliet als thuis vaarwater. De Heliushaven (aan de zee- of westzijde van Hellevoetsluis) staat in open verbinding met het Haringvliet. Het Kanaal door Voorne (aan de oostzijde van Hellevoetsluis) is met het Haringvliet verbonden d.m.v. een historisch sluisje. Bij het binnenvaren van de Heliushaven is WSV Haringvliet de eerste haven aan bakboordzijde. Na het passeren van de sluis in het Kanaal door Voorne is WSV Haringvliet de laatste haven aan bakboordzijde. Zowel in de Heliushaven als in het Kanaal door Voorne heeft de Vereniging een prachtig clubhuis ter beschikking. In de Heliushaven beschikt de Vereniging over ongeveer 245 ligplaatsen in het water en ongeveer 40 ligplaatsen op de wal. In het beschutte Kanaal door Voorne zijn 130 ligplaatsen in het water. De vereniging heeft een eigen jeugdafdeling met kundige instructeurs

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Watersportvereniging Haringvliet

Watersportvereniging Haringvliet

Jachthavens
Zuid Holland Hellevoetsluis

WSV Haringvliet vindt u in de Heliushaven en in het Kanaal door Voorne van de gezellige historische vestingstad Hellevoetsluis en heeft het fraaie Haringvliet als thuisvaarwater. De Heliushaven (aan de zee- of westzijde van Hellevoetsluis) staat in open verbinding met het Haringvliet. Het Kanaal door Voorne (aan de oostzijde van Hellevoetsluis) is met het Haringvliet verbonden d.m.v. een historisch sluisje. Bij het binnenvaren van de Heliushaven is WSV Haringvliet de eerste haven aan bakboordzijde. Na het passeren van de sluis in het Kanaal door Voorne is WSV Haringvliet de laatste haven aan bakboordzijde. Zowel in de Heliushaven als in het Kanaal door Voorne heeft de Vereniging een prachtig clubhuis ter beschikking. In de Heliushaven beschikt de Vereniging over ongeveer 240 ligplaatsen in het water en ongeveer 40 ligplaatsen op de wal. In het Kanaal door Voorne zijn 130 ligplaatsen in het water.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

WSV Herkingen

WSV Herkingen

Jachthavens
Zuid Holland Herkingen

WSV Herkingen is een watersportvereniging met ±500 leden, opgericht in 1971. De jachthaven biedt plaats aan ruim 350 schepen met een maximale diepgang van ±2m. De jachthaven heeft de beschikking over al die faciliteiten, die de moderne watersporter in een haven verwacht. De jachthaven is een dorado voor kinderen, van klein tot groot: speeltuin, ruime speelvelden, jollenhelling, jollensteiger en veilig, ver verwijderd van het drukke verkeer.Het dorp Herkingen beschikt over een supermarkt, een bakker, een watersportwinkel, diverse eetgelegenheden, een café, een theetuin enz. Kortom, alle ingrediënten voor een prettig verblijf bij de WSV Herkingen zijn aanwezig. Door zijn ligging in het oostelijk deel van de Grevelingen is de jachthaven van WSV Herkingen ook voor passanten uitermate geschikt als uitvalsbasis voor de rest van dit uniek vaargebied.

Website: WSV-Herkingen
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Jachthaven Strand Horst

Jachthaven Strand Horst

Jachthavens
Gelderland Ermelo

Jachthaven Strand Horst ligt midden in het Randmerengebied aan het Wolderwijd. Door de centrale ligging kunt u de keuze maken om richting Almere te varen of naar het Noorden richting Ketelmeer. Ook voor passanten is deze haven een fijne tussenstop. Jachthaven Strand Horst maakt deel uit van de Havenkring Randmeren: elf goed geoutilleerde jachthavens in het vaargebied tussen Flevoland, Gooi- en Eemland en de Veluwe. De bezoekers van één van deze havens ontvangen een passantenpas voor leuke kortingen. Zie www.havenkringrandmeren.nl

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Marina Seaport IJmuiden B.V.

Marina Seaport IJmuiden B.V.

Jachthavens
Noord Holland IJMUIDEN

De watersporter die meer uit zijn of haar vrije tijd wil halen, komt uiteindelijk in Marina Seaport IJmuiden terecht. De jachthaven biedt aan de watersporter een gastvrij onderkomen met alle nodige en moderne faciliteiten. Dit blijkt ook uit het feit dat de haven al voor de 9e keer de Blauwe Vlag toegewezen heeft gekregen! De Blauwe Vlag is een internationale onderscheiding die wordt toegekend aan stranden en havens die schoon, veilig en milieubewust zijn. Marina Seaport voldoet aan alle eisen op het gebied van milieubeheer en -informatie, veiligheid en voorzieningen. Het op het jachthaventerrein gelegen servicecentrum, de winkels, de restaurants, het appartementencomplex, het Apollo Hotel op de boulevard, het binnenmeer en het uitgestrekte Kennemerstrand maken de haven tot een gezellig en veelzijdig recreatiegebied. Een recreatiegebied dat vanaf de opbouw in 1994 al sterk veranderd is en nog steeds groeit.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Jachthaven Jonkman

Jachthaven Jonkman

Jachthavens
Zuid Holland Sassenheim

Ruim gesitueerde Jachthaven in parkachtige omgeving direct gelegen aan de Kagerplassen welke in 1944 is opgericht door de heer J. Jonkman Sr. en nog steeds in familie bezit wordt beheerd. De haven biedt plaats aan 500 schepen en ligt slechts 300 meter vanaf de Dieperpoel en heeft goede verbindingen met de omliggende plassen en doorgaande waterroutes. Door onze ligging direct aan de A44 afrit nummer 3 zijn wij gemakkelijk te bereiken terwijl ons eigen parkeerterrein ruimte biedt aan 200 voertuigen.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Kempers Watersport Aalsmeer (bij Leimuiden)

Kempers Watersport Aalsmeer (bij Leimuiden)

Jachthavens
Noord Holland Aalsmeer (bij Leimuiden)

De jachthaven van Kempers Watersport biedt gezellige ligplaatsen met goede faciliteiten aan. De mooie locatie maakt de ligplaatsen een ideale stek voor uw boot. Bij Kempers Watersport Leimuiden/Aalsmeer kunt u zowel in de zomer als in de winter uw boot aanmeren. Er zijn daar in totaal 500 ligplaatsen beschikbaar, vrijwel alle met zijsteiger. Elke ligplaats bevat een ruime box en water- en stroomvoorzieningen. Diverse steigers zijn gemaakt van hardhout en kunststof dekken en zijn dus nooit glad en volledig splintervrij.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Marina Kerkdriel

Marina Kerkdriel

Jachthavens
Gelderland Kerkdriel

In onze mooie jachthaven hebben we ligplaatsen voor ruim 300 boten van 5 tot 30 meter. De (nieuwe) steigers zijn modern en voorzien van water en elektrafaciliteiten. We beschikken over een vuilwaterstation en gratis internet voor alle gasten. Er is een modern sanitairgebouw, waarin ook een minder valide ruimte aanwezig is. Tevens heeft u de beschikking over wasmachine en droger. De toegang tot de steigers zijn beveiligd. De ligplaats houders hebben toegang d.m.v. toegangspasjes. Op de steiger is een AED apparaat aanwezig, welke in geval van nood te gebruiken is. In het seizoen zijn er passantensteigers voor kort verblijf. Wanneer u vooraf ons even op de hoogte brengt van uw komst kunnen wij voor u een plaats reserveren.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie
Locaties op een kaart
Zoek
Km
Filteren
Door hieronder te klikken op de categorieën is het mogelijk om te filteren op het aantal deelnemers dat getoond wordt.
  • Jachthavens
  • Jachthavens met Groene Wimpel