Locaties lijstweergave

Locaties lijstweergave

Hieronder een overzicht van de deelnemende stranden

Zoeken

Naar boven

Locaties

Jan van Renesseweg - Schouwen Duiveland

Jan van Renesseweg - Schouwen Duiveland

Stranden
Zeeland Renesse

De gemeente Schouwen-Duiveland heeft een 21 km lang strand dat loopt van Westerschouwen tot aan de Brouwersdam. De openbare ruimte op het strand, in het duingebied en op de parkeerterreinen bij het strand voldoen aan de eisen Blauwe vlag en kwaliteitseisen Nederland Schoon (niveau zeer schoon strand, gemiddelde waardering van minimaal 4,5 bij de metingen van Nederland schoon). en kwaliteitseisen gesteld in IBOR, kwaliteitsniveau Hoog. De wijze waarop dit gebeurt sluit aan bij de organisatievisie gemeente Schouwen-Duiveland. ' Innovatie wordt ingezet als de motor voor een succesvolle en dynamische samenwerking met inwoners, ondernemers, gasten en overige stakeholders.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Strand Noordpier

Strand Noordpier

Stranden
Noord Holland VELSEN NOORD

Strand Noordpier ligt ten noorden van het Noordzeekanaal en is bereikbaar via Wijk aan Zee en de Reyndersweg. Dit strand is geschikt voor actieve watersporten. Door de ligging van de Noordpier ontstaat er een speciale golfstroming die zeer geschikt is voor golf-, wind- en kitesurfen. Je kunt je eigen surfplank meenemen of ter plaatse huren. Ook kun je les nemen of gewoon lekker kijken naar alle bedrijvigheid vanaf het strand of het terras. Op het strand vind je drie strandpaviljoens: Timboektoe, Kamango en Aloha. Verder zijn er gevestigd de surfwinkel en surfschool Ozlines, surfvereniging Hui Nalu en Outstanding Events voor actieve bedrijfsuitjes. Aan de parkeerplaats ligt het restaurant Sea You. Langs de Reyndersweg en op de parkeerplaats kun je in de vakken gratis parkeren.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Nollestrand - Vlissingen

Nollestrand - Vlissingen

Stranden
Zeeland VLISSINGEN

Vlissingen heeft zes stranden, het Badstrand, Nollestrand, Duinstrand, Westduin, Ritthem en het Kalootstrand. Het Badstrand ligt vóór de Boulevards, en iets noordelijker daarvan vindt u achtereenvolgens het Nollestrand, de duinstranden en Westduin. Aan de Oostzijde van Vlissingen vindt u verder het strand van Ritthem en het Kalootstrand. Deze laatste twee stranden zijn onbewaakt, dat wil zeggen dat er geen dagelijks toezicht aanwezig is. Op de overige stranden zijn in de periode gelegen tussen 15 mei en 15 september dagelijks strandwachten aanwezig welke waken over uw veiligheid. Op het Nollehoofd vindt u de hoofdpost. Zowel het Badstrand als het Nollestrand zijn vanaf 2004 onafgebroken onderscheiden met de Blauwe Vlag.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Petten

Petten

Stranden
Noord Holland petten

De gemeente Schagen, gelegen in de Kop van Noord-Holland, heeft de oudste zeepolder van Nederland en is met haar ranke kustlijn van ruim 14 kilometer een echte kustgemeente. De belangrijke kustplaatsen zijn Groote Keeten, Callantsoog, Sint-Maartenszee en Petten. Al vele jaren wappert de Blauwe Vlag aan deze stranden. . Ruimte, schone stranden, een oude polder als achterland, het belangrijke natuurgebied 'Het Zwanenwater', de bloembollencultuur en de oude molens kenmerken het gebied. Het is goed wonen, werken en recreëren in een gebied van ruim 20.000 hectare.

Website: Petten
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Quackstrand

Quackstrand

Stranden
Zuid Holland HELLEVOETSLUIS

Een unieke locatie voor een dagje strand, want er kan worden gekozen tussen een duik in zout en zoet water. Bij het Quackstrand is het water zoet en tot ver uit het strand ondiep. Ideaal voor kleine kinderen die er onbeperkt langs de waterkant kunnen spelen. Vanwege het vrij rustige water is het ook een prima locatie voor beginnende surfers, zeilers en kanoërs.

Website: Quackstrand
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Fun Beach Event & Leisurepark Panheel

Fun Beach Event & Leisurepark Panheel

Stranden
Limburg Panheel

FUN BEACH | HET LEUKSTE DAGSTRAND VAN LIMBURG Enjoy the summer! Fun Beach The Beach betekent genieten van een heerlijke stranddag op een geweldige locatie aan het water. Jong en oud zullen zich kostelijk vermaken. Spreid uw handdoek uit op het zand of de op ligweide en geniet in alle rust van de zon. Neem een verfrissende duik, ga de uitdaging aangaan op het Aquapark of speel met vrienden een sportief partijtje beachvolley. Loop over het water in een Aquaroller, peddel op een supplank of dobber relaxed rond in een kano. Voor de jongste badgasten is er een ondiep gedeelte, voor de veiligheid gemarkeerd door een drijflijn. Buiten de lijnen biedt de grote plas voldoende ruimte aan fanatieke zwemmers. Trek gekregen van alle inspanningen? Dan kun je terecht bij één van onze horecapunten to go. Zin om op het terras een hapje te eten? Dan heten we je van harte welkom bij Strandpaviljoen Wakers Lounge.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Brouwersdam Renesse

Brouwersdam Renesse

Stranden
Zeeland Scharendijke

De locatie Brouwersdam Renesse bestaat uit: strandopgang 18, Kijkduin strandopgang 19, 't Klokje strandopgang 20, Ellemeet strandopgang 21, Scharendijke strandopgang 22, Brouwersdam 1 De gemeente Schouwen-Duiveland heeft een 21 km lang strand dat loopt van Westerschouwen tot aan de Brouwersdam. De openbare ruimte op het strand, in het duingebied en op de parkeerterreinen bij het strand voldoen aan de eisen Blauwe vlag en kwaliteitseisen Nederland Schoon (niveau zeer schoon strand, gemiddelde waardering van minimaal 4,5 bij de metingen van Nederland schoon). en kwaliteitseisen gesteld in IBOR, kwaliteitsniveau Hoog. De wijze waarop dit gebeurt sluit aan bij de organisatievisie gemeente Schouwen-Duiveland. ' Innovatie wordt ingezet als de motor voor een succesvolle en dynamische samenwerking met inwoners, ondernemers, gasten en overige stakeholders.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Schoorl aan Zee

Schoorl aan Zee

Stranden
Noord Holland Alkmaar

Aan het strand van Schoorl aan Zee overheerst rust en stilte. Een mooi strand met een leuk strandpaviljoen. Iets naar het zuiden ligt de Kerf. Achter Schoorl aan Zee liggen de Schoorlse Duinen. De breedste en hoogste duinen van Nederland. Met ruim 60 km wandelpaden, talloze fiets- en ruiterpaden, een skibaan en een strand op de kop toe.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Sint Maartenszee

Sint Maartenszee

Stranden
Noord Holland Sint Maartenszee

Schagen, gelegen in de Kop van Noord-Holland, heeft de oudste zeepolder van Nederland en is met haar ranke kustlijn van ruim 14 kilometer en echte kustgemeente. De belangrijkste kustplaatsen zijn Groote Keeten, Callantsoog, Sint Maartenszee en Petten. Al vele jaren wappert de Blauwe Vlag aan deze stranden, een oude polder als achterland, het belangrijke natuurgebied "Het Zwanenwater", de bloembollencultuur en de oude molens kenmerken de gemeente Schagen. Het is goed wonen, werken en recreëeren in een gebied van ruim 20.000 hectare.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

IJmuiden aan Zee

IJmuiden aan Zee

Stranden
Noord Holland IJMUIDEN

IJmuiden is Rauw aan Zee! Beleef het spektakel van de stoere wind- en watersporters terwijl je verse vis in een van de strandpaviljoens of visrestaurants eet. Met brede duinen en een zee waar enorme schepen langs de pier verdwijnen aan de horizon. Het is een unieke plek om, juist ook als het stormt, je ogen uit te kijken en te ervaren: IJmuiden is Rauw aan Zee!

Meer informatie Meer informatie Minder informatie
Locaties op een kaart
Zoek
Km