Beste Strandpaviljoen van 2014

Els+Bax+Zandsculptuur+Nederland+vanaf+boven+groot+-+persjpgdonderdag 03 juli 2014 19:42

Paal 17 op Texel is donderdag 3 juli bekroond met de prijs voor het Beste Strandpaviljoen van 2014. De prijs werd uitgereikt door Lodewijk van der Grinten, algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) bij Beste Strandpaviljoen 2013 Beachclub Perry’s in Scharendijke.

Het publiek bracht de meeste stemmen uit op Paal 17 en gaf hoge punten voor het aanbod, de kwaliteit van het food & beverage aanbod, de schoonheid, de betrokkenheid van de ondernemers en de uitstraling van het strandpaviljoen. De vakjury kon zich hier uitstekend in vinden en roemde in het bijzonder de bedrijfsvoering en de gastvrijheid.

Naast de prijs voor het Beste Strandpaviljoen van 2014, werden ook de winnaars van het schoonste paviljoen van het jaar, het beste paviljoen volgens de Duitse bezoekers, het beste paviljoen volgens de Belgische bezoekers en de beste paviljoens per regio bekendgemaakt. Ook werd voor de eerste keer een prijs uitgereikt voor het Beste Zoetwaterpaviljoen van Nederland.

Schoonste Strandpaviljoen 2014: Parker Beachclub (Kijkduin)Parker Beachclub in Kijkduin scoorde de titel van Schoonste Strandpaviljoen 2014. “De ontspannen sfeer, gecombineerd met een schone omgeving en bevlogen ondernemers, creëert een sfeer waar iedereen welkom is, Als prima gastheer faciliteren zij hun gasten met mooie en slimme afvalvoorzieningen” aldus de vakjury.

Belgen en Duitsers kiezen voor Scharendijke en Noordwijk aan ZeeStrandpaviljoenwinnaar 2013 Beachclub Perry’s in Scharendijke is nog steeds een favoriet en behaalde de hoogste punten bij de Belgische bezoekers. Volgens hen biedt de locatie ‘een ultieme vakantiebeleving.’ De prijs voor het meest favoriete paviljoen voor de Duitse gast ging naar de Zeemeeuw in Noordwijk aan Zee.

Beste strandpaviljoens per kustprovincieVerder werden de beste paviljoens per kustprovincie bekend gemaakt. In het waddengebied kwam De Branding op Terschelling als beste uit de bus. In Noord-Holland won paviljoen Woest in Callantsoog, terwijl in Zuid-Holland De Zeemeeuw in Noordwijk aan Zee de titel in de wacht sleepte. Strand90 in Domburg ontving de prijs voor beste strandpaviljoen van Zeeland.

De titel voor het Beste Zoetwaterpaviljoen 2014 werd gegeven aan Blauwe Vlag locatie Funbeach in Panheel.

Over de verkiezingenDe verkiezing Strandpaviljoen van het Jaar is een initiatief van Strand Nederland. Partners zijn Stichting Nederland Schoon, KHN, NBTC Holland Marketing en horecavakblad Entree Magazine. Dit jaar werd de verkiezing voor de zesde keer georganiseerd.

« Terug

Reacties op 'Beste Strandpaviljoen van 2014'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.