Wordt u een Groene Held in 2017?

Banner Groene Heldenmaandag 19 december 2016 10:38

Groene Helden Limburg Stimuleringsprijs voor ondernemers: doe mee!

IVN Limburg zoekt ondernemers die het verschil willen maken, die verder denken en groen doen. Ondernemers die samen met andere ondernemers duurzame, groene initiatieven van de grond willen tillen. Wilt u een mooi geldbedrag winnen voor uw initiatief? Stuur dan uw inzending uiterlijk 5 februari 2017 in op www.groeneheldenlimburg.nl.

Het gaat bij de Groene Helden niet perse om spectaculaire, unieke of geheel nieuwe projecten. Wanneer een bestaand goed, maar kleinschalig initiatief door deze wedstrijd verder uitgebreid wordt, is dit initiatief ook een kanshebber. Het gaat om initiatieven van twee of meer ondernemers die de samenwerking zoeken met bijvoorbeeld instanties voor natuurbeheer, onderwijs of de lokale bevolking.

De tien winnaars treden automatisch toe tot een netwerk waarbij kennisuitwisseling centraal staat en ze krijgen een insigne en gevelbord voor hun bedrijf. Zo kunnen bedrijven aantonen dat maatschappelijk verantwoord ondernemen beloond wordt en dat zij dit belangrijk vinden.

IVN organiseert dit samen met de Provincie Limburg, MKB Limburg, KvK, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Rabobank, Innovatiehuis MKB Keyport 2020, CITAVERDE, WijLimburg, Natuurrijk Limburg en VVV Zuid-Limburg.

Groene helden voor het tweede jaar
Na een succesvolle lancering van de prijs in 2016, krijgen Limburgse MKB ondernemers met duurzame, groene initiatieven nu de kans om Groene Held Limburg 2017 te worden. Winnaars van vorig jaar zijn o.a. LOCOTuinen Maastricht, De Duurzame Educatieve Speelplaats en Smokkelen en Smullen. Zij lieten zien dat je door samen te werken met ondernemers en bewoners mooie, duurzame en groene initiatieven van de grond kunt tillen. Deze en andere winnaars zijn ook te vinden op www.groeneheldenlimburg.nl.

Download hier de folder van de stimuleringsprijs.

« Terug

Reacties op 'Wordt u een Groene Held in 2017?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.