€300 miljoen extra beschikbaar voor de Rabo Impactlening

Rabobankmaandag 19 december 2022 09:52

Succesvol ondernemen is al lang niet meer alleen gefocust op financieel rendement. Succesvol ondernemen is wanneer ook de sociale en ecologische impact van de bedrijfsvoering in acht wordt genomen. Daarom wil de Rabobank deze bedrijven vooruit helpen met de Rabo Impactlening. Met de Rabo Impactlening krijgen bedrijven en organisaties die ondernemen met een duurzame of maatschappelijke impact rentekorting op hun lening. Bedrijven die hier in aanmerking voor komen zijn o.a. bedrijven met een Green Key, Duurzaam Gastvrij of Blauwe Vlag certificaat.

Voor de Rabo Impactlening wordt elk jaar geld vrijgemaakt vanuit de Rabobank en de Europese Investeringsbank (EIB). Het bedrag dat beschikbaar is voor Rabo Impactlening is beperkt, en de €250 miljoen die afgelopen jaar beschikbaar was gesteld is al volledig benut. Daarom is deze pot nu weer aangevuld met een extra €300 miljoen om duurzaam ondernemerschap te ondersteunen! Als dit bedrag op is kan Rabobank geen impactlening meer verstrekken, dus wees er snel bij indien geïnteresseerd.

Benieuwd naar de voorwaarden van deze lening en of uw bedrijf in aanmerking komt? Zie https://www.rabobank.nl/bedrijven/zakelijk-financieren/financieringen/impactlening voor meer informatie over de Rabo Impactlening.

« Terug

Reacties op '€300 miljoen extra beschikbaar voor de Rabo Impactlening'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.