Litter Less Plus Campagne is van start gegaan

Litter+Less+Pluswoensdag 01 maart 2023 15:19

Recentelijk hebben we vanuit FEE International ons nieuwe 10-jarige strategische plan uitgebracht, genaamd 'GAIA 20:30', met drie cruciale doelen voor ogen; om klimaatactie mogelijk te maken, milieuvervuiling te verminderen en de wereldwijde biodiversiteit te beschermen. Maar om de ambitieuze doelen van onze strategie echt te halen, en om de nog grotere doelstelling om de opwarming van de aarde onder de 1,5 graad te houden te halen, hebben we ieders steun nodig.

Daarom zijn we verheugd om onze wereldwijde bewustmakingscampagne te introduceren: Litter Less Plus! Het thema? Vervuiling! Ons doel? Om het te verminderen natuurlijk!

Meer specifiek willen we ons richten op het verminderen van zwerfvuil, afval en onzichtbare verontreinigende stoffen door een meer verantwoorde consumptie (en productie) aan te moedigen en een meer circulaire benadering hanteren voor de manier waarop onze bedrijven werken.

Hiervoor hebben we verschillende webinars, activiteiten, cursussen en meer voorbereid voor de Litter Less Plus campagne die gedurende het hele jaar 2023 plaats zal vinden. En iedereen is uitgenodigd om mee te doen! Dus ook onze Green Key en Blauwe Vlag deelnemers uit de duurzame toerisme-industrie die accommodaties, stranden en jachthavens runnen.

Het hele jaar door zijn er verschillende activiteiten gepland. Je kunt ervoor kiezen om aan alles mee te doen, of juist aan die activiteiten die jij het interessantst vindt. Alle activiteiten zijn een gelegenheid om meer te leren over of actie te ondernemen om milieuvervuiling te verminderen! De activiteiten zijn gratis en bestaan uit:

  • Webinars
  • Online cursussen
  • Quizzen

Benieuwd waar de activiteiten precies over gaan? Lees dan snel verder op onze Litter Less Plus pagina!

« Terug

Reacties op 'Litter Less Plus Campagne is van start gegaan'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.