Sluit je aan bij het zakelijke netwerk van de toekomst!

05-03-2021 15:28 05-03-2021 15:28

Duurzaamheid krijgt steeds meer aandacht in onze maatschappij. Bedrijven en consumenten kiezen tegenwoordig niet alleen op basis van prijs en kwaliteit, maar ook op basis van duurzaamheid. Men kiest steeds meer voor groene producten die door groene bedrijven gemaakt zijn. GroeneZaken is een onafhankelijk platform voor bedrijven en instellingen die duurzaam produceren.

Bedrijven en instellingen presenteren zichzelf bij GroeneZaken aan de hand van hun milieubeleid en de wijze waarop zij hun producten en diensten produceren. Ze worden verder gekwalificeerd met andere kenmerken, zoals milieukeurmerken. Hiermee laten bedrijven zien dat ze daadwerkelijk bijdragen aan een duurzame samenleving.

Als je op zoek bent naar een nieuwe toeleverancier of je wilt weten welk bedrijf bij jou in de buurt groen onderneemt, dan vind je deze op eenvoudige wijze op het platform. GroeneZaken helpt u een bewuste keuze te maken voor een duurzame en groene toekomst.

Gratis aanmelden op GroeneZaken

Leden van ons platform kunnen, naast hun gratis bedrijfsprofiel, gebruik maken van verschillende diensten, zoals het promoten van hun producten, diensten, evenementen of locaties.

Dus levert jouw bedrijf een duurzaam product of dienst? Heeft jouw bedrijf een visie over duurzaam ondernemen of wil je jouw MVO beleid aan anderen kenbaar maken?

Maak dan nu een gratis bedrijfsprofiel aan op het platform voor duurzame ondernemers!

« Terug

Reacties op 'Sluit je aan bij het zakelijke netwerk van de toekomst!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.