Slapen onder de Sterren bij Jachthaven Wetterwille

Tent eco-dakwoensdag 05 juli 2017 11:40

Met ‘Slapen onder de Sterren’ biedt Jachthaven Wetterwille unieke en ecologisch verantwoorde accommodatie met prachtig zicht over de Loosdrechtse Plassen. De studio voor vijf personen is gelegen op een groen eco-dak dat uitkijkt over de haven en het water. De inrichting gebeurde voor 70% met reeds bestaande materialen. Zo werd de keuken gered uit een renovatieproject, komt de wenteltrap die naar het dak leidt uit een oude showroom en werden vintage waterski's omgetoverd tot boekenplanken. Jachthaven Wetterwille wil hiermee aantonen dat toerisme, watersport en duurzaamheid perfect hand in hand kunnen gaan.

Op het eco-dak zijn ook verschillende tentplaatsen voorzien voor gasten met een zin voor avontuur. Het pronkstuk is de achtersteven van een oude BM die opnieuw gelakt werd en voorzien van een op maat gemaakte kap. In deze one-of-a-kind tent kunnen twee personen romantisch overnachten en letterlijk slapen onder de sterren.

Bij Jachthaven Wetterwille gaat echt niets verloren want de boeg van dezelfde BM werd omgetoverd tot balie en valt te bewonderen op het havenkantoor. Upcycling ofte het creatief hergebruiken van bestaand materiaal is onze manier om als haven met Blauwe Vlag én Groene Wimpel te laten zien dat het ook anders kan. Minder afval creëren en toch blijven innoveren, daar gaan we voor.

« Terug

Reacties op 'Slapen onder de Sterren bij Jachthaven Wetterwille'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.