Onafhankelijk platform de Zoncoalitie helpt dak eigenaren bij het realiseren van zonne-energie, er is verrassend meer mogelijk dan gedacht.

logo_amsterdamse-zoncoalitiedonderdag 27 juli 2017 11:17

Voor bijna elk dak is een aantrekkelijke en rendabele oplossing: financieel interessant, duurzaam en sociaal. Onafhankelijke Vereniging de Zoncoalitie helpt bedrijven stappen te zetten. Vandaag nog onderzoeken wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van zonne-energie? De Zoncoalitie biedt nu ook bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche een vrijblijvend en belangeloos op maat gemaakt advies. Zo kunnen ook deze bedrijven op rendabele wijze een grote bijdrage leveren aan een schonere leefomgeving. Zonne-energie is vandaag de dag altijd rendabel! De Zoncoalitie is een platform (geïnitieerd door Gemeente Amsterdam en Liander) ten behoeve van het versnellen van de energietransitie. De Zoncoalitie informeert proactief en faciliteert op het gebied van zonne-energie op grotere daken.

Vraag binnen 1 minuut een QuickScan aan, welke u een op maat gemaakte Indicatie van de mogelijkheden voor uw dak geeft. Hiermee worden de mogelijke structuren geïdentificeerd, waarvan de conclusie altijd een financieel interessante propositie is. Daarnaast biedt het zelf opwekken van schone energie goede marketingkansen. Naast de QuickScan, kan de Zoncoalitie u ontzorgen op het gebied van subsidie, financiering en het vinden van de juiste aanbieders met een goed trackrecord, waardoor u altijd over de beste prijs en kwaliteit beschikt. Het advies van de Zoncoalitie is erop gericht u te ontzorgen en is daarnaast geheel vrijblijvend!

Wat is de Zoncoalitie? De Zoncoalitie, is een open vereniging van 24 verschillende experts met een divers pallet van diensten en producten op het gebied van zonne-energie, welke is geïnitieerd door de gemeente Amsterdam. Doel is om de energietransitie in de gemeente Amsterdam en omstreken te versnellen door zo snel mogelijk 1 miljoen zonnepanelen te realiseren. De Zoncoalitie doet dit door de markt transparant te maken en (mogelijke) barrières weg te nemen, door QuickScans te verstrekken en te adviseren op het gebied van subsidie en financiering. Belangrijk om te weten: de Zoncoalitie is geen aanbieder van zonne-energie gerelateerde producten, maar een onafhankelijke bemiddelaar en kenniscentrum op dit gebied.

Wat is de Hello Sunshine Campagne?: De gemeente Amsterdam en Smart City (Alliander) hebben budget verstrekt om de Zoncoalitie op te richten. Tevens heeft de gemeente Amsterdam de Zoncoalitie verzocht om een campagne van algemeen nut ten behoeve van zonne-energie te organiseren. Het doel van deze campagne is om zonne-energie onder de aandacht van de Amsterdammer te brengen.

« Terug

Reacties op 'Onafhankelijk platform de Zoncoalitie helpt dak eigenaren bij het realiseren van zonne-energie, er is verrassend meer mogelijk dan gedacht.'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.