Jachthaven Katwijk: De enige jachthaven aan het strand in Noord- en Zuid-Holland!

JH Katwijkmaandag 30 april 2018 15:58

Onze gemoedelijke Jachthaven (met restaurant) is gelegen op een unieke locatie, in de riviermonding van de Oude Rijn, op maar 950 meter van het strand, in minder dan geen tijdsta je met je voeten in de Noordzee en slechts in enkele minuten lopen in het centrum van Katwijk. U kunt bij ons oeverloos genieten van zon, zee en zand. Ook uw huisdieren zijn bij ons van harte welkom. Kiest u voor overnachten aan de parkkant van de jachthaven dan kunnen u en uw hond heerlijk vertoeven op de groenstrook. Met een vingersteiger per box biedt onze jachthavenkant extra comfort.

Vanuit de Jachthaven fietst u zo weg door het schitterende achterland met oer-Hollandse steden, dorpjes, de uitgestrekte en veelal ongerepte natuurgebieden: ”De Duin- en Bollenstreek”. Wij bieden eindeloos lang genieten van wandelingen in de duinen of rond struinen in de musea en de historische bezienswaardigheden. Rust en ruimte gaan hand in hand bij ons in Katwijk.

Voor de kinderen hebben wij in de aanbieding, een enorme zandbak, het strand! Waar ze naar hartenlust lekker kunnen spelen en kliederen met water. En wat dacht u van de “ruimte” in, bij het leukste ruimte-museum op aarde, “Space Expo Noorwijk” (ongeveer 10 minuten fietsen). Ook zeker een bezoekje waard is attractiepark Duinrell, met het beroemde “Tikibad”, voor een spetterend dagje uit (te bereiken met “bus 90 richting Den Haag).


https://www.jachthavenkatwijk.nl/

« Terug

Reacties op 'Jachthaven Katwijk: De enige jachthaven aan het strand in Noord- en Zuid-Holland!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.