Schrijf u nu in voor de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee

Boskalis Cleanup Tour 2018maandag 02 juli 2018 11:40

Met de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt. De 6e editie die we in 2018 organiseren komt eraan! Deze zal dit jaar plaatsvinden van 1 t/m 15 augustus. De inschrijving is geopend!

De Boskalis Beach Cleanup Tour 2018 start op woensdag 1 augustus op twee locaties - in Cadzand (zuid) en op Schiermonnikoog (noord). De hele Noordzeekust is opgedeeld in 30 etappes waarbij deelnemers uit het hele land komen helpen een stuk strand schoon te maken. Na twee weken finishen de noord- en zuidroute tegelijkertijd in Zandvoort op woensdag 15 augustus. Hier worden de resultaten bekend gemaakt tijdens de feestelijke afsluiting.

Je kunt ervoor kiezen om één of meerdere etappes mee te helpen met het strand schoonmaken.

Noord & Zuid etappes

Per dag worden er twee etappes tegelijkertijd gelopen: één etappe in het noorden en één etappe in het zuiden van het land. Deze staan aangegeven met bijvoorbeeld N1 (Noord etappe 1) en Z1 (Zuid etappe 1). Het nummer staat zowel voor de etappe als voor de datum in augustus. N1 vindt plaats op 1 augustus, N2 op 2 augustus, enzovoorts. Hieronder vind je de etappes en de informatie per etappe, zoals de start- en finishlocatie, de verzameltijd en de lengte van de etappe. De noordelijke etappes zijn blauw gekleurd, de zuidelijke etappes oranje. Deze kleuren komen overeen met de kleuren op de kaart.

Inschrijven

Je kunt je nu inschrijven voor 2018 via deze link, onder de tekst vindt u de verschillende etappes! Bij het overzicht kun je op info klikken voor meer informatie over de etappe. Deelname is net als voorgaande jaren gratis.

« Terug

Reacties op 'Schrijf u nu in voor de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.