5 jaar Rabo Impactlening. Financiering voor bedrijven met duurzame impact.

Rabo Impactleningmaandag 20 juli 2020 14:17

Als Green Key of Blauwe Vlag certificaathouder ziet de Rabobank uw onderneming als duurzame koploper en kunt u de Rabo Impactlening aanvragen.

Juist ook nu is het belangrijk om te blijven investeren in kwaliteitsverbetering en duurzaamheid. Houd je vizier op de toekomst en maak een meerjarenplan. Ook na de coronacrisis blijft duurzame ontwikkeling van wezenlijk belang en zullen herstelplannen vanuit Europa en Nederland blijven sturen op duurzame en groene groei.

Rabobank wil duurzaam ondernemen extra stimuleren. Samen met o.a. de Europese Investeringsbank, Council of Europe Development Bank en een groot aantal duurzame keurmerken in Nederland zijn zij daarom 5 jaar geleden de impactlening begonnen. Met de Rabo Impactlening stimuleert de Rabobank bedrijven en organisaties die ondernemen met een duurzame of maatschappelijke impact en bieden hen gunstige voorwaarden. Dit jaar bereikten zij de 1 miljard euro aan impactleningen!

Deze duurzame ondernemers gingen jou voor

De eerste duurzame koploper die gebruikmaakte van de Rabo Impactlening was de Verspillingsfabriek. Mede dankzij het gunstige tarief van de impactlening konden zij hun doelen verwezenlijken. Ook duurzame eierproducent Kipster ontving een impactlening die er voor zorgde dat hun concept verder uitgebreid kon worden. Ben je benieuwd welke ondernemers nog meer in aanmerking kwamen voor de lening? Bekijk de infographic en lees meer over hun duurzame ambities.

Infographic 5 jaar Rabo Impactlening

Meer weten?

Ben je als ondernemer met een zeer duurzame bedrijfsvoering geïnteresseerd in bedrijfsfinanciering? Of wil je meer weten over de kosten of aanvraag van deze impactlening?

Lees hier verder

« Terug

Reacties op '5 jaar Rabo Impactlening. Financiering voor bedrijven met duurzame impact.'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.